Shop

Välkommen till Tom´s Golfskola på Mjölkeröds Gk.
Vi har en mycket välsorterad shop med det senaste i golfmode och utrustning från de mest kända golfleverantörerna.
Du kan välja på ett brett sortiment av golfskor, kläder och utrustning.

Garanterat lägsta pris

Vi är så säkra att vi ger dig ”Garanterat Lågt Pris”: Om du inom 14 dagar efter ett köp i vår butik kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal butik (ej postorder/internet), så betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

Custom Fitting

Alla golfspelare är människor med olika fysiska förutsättningar och behov. Så kallad Custom Fitting innebär att vi skräddarsyr din utrustning så att den passar just dig, din kropp och din golfsving. Oavsett vad ditt handicap är på golfbanan. Boka en tid för att tillsammans med oss hitta rätt klubba/klubbor för just dig. Utrustning är inte allt men en väldigt stor del för att du ska lyckas så bra som möjligt på golfbanan. Vill du slå längre, rakare, högre? Boka en tid med oss i shopen.

Demodagar

Vi erbjuder ett flertal demo-dagar under varje säsong. Då kommer våra leverantörer till oss på Mjölkeröd, med hela sitt sortiment på klubbor, kostnadsfritt för dig att prova på vår Driving Range. Detta är ett perfekt tillfälle att få klubborna skräddarsydda efter just dina behov och önskemål. Du kan boka tid för utprovning, eller bara komma upp och testa på plats. Dessa dagar är helt kostnadsfria och ni får bästa tänkbara hjälp!

 

Hjärtligt Välkommen!