Nybörjarkurser


Gröntkort kurs i grupp

För dig som aldrig spelat golf innan erbjuder vi dig nybörjarkurs i grupp. Under kursen lär du dig grunderna i golf så som putt-, chip-,wedge- och bunkerteknik samt den fulla svingen och teori. Mellan gångerna tränar ni självständigt så många gånger som möjligt. 
Utbildningsmaterial ingår i kursavgiften. Teoritest genomför du med ett enkelt webbaserat test.

När kursen är avslutad kommer du bli tilldelad en fadder som du stämmer träff med och går ut och spelar golf på banan från orange tee. För att erhålla hcp 54 måste du max slå totalt 24 slag på hål 1-3 samt hålla speltempot på 45 min. När du klarat detta tar du med dig scorekortet till receptionen så det blir registrerat i vårt system.

Som nyböjrare har man mycket att tänka på. Därför rekommenderar vi att man spelar när det är lugnare på banan. Lugnatse tiderna är efter kl. 14. Om du är osäker så fråga gärna oss i receptionen.

 

Kursdatum 2018:

Kurs 1

Tider nybörjarkurs:

Lördag      7/4 kl. 15-17

Söndag     8/4 kl. 10-12 & 13-14

Söndag    22/4 kl. 10-12 & 13-14
 

Pris: 3 500 kr/person inkl. medlemskap och spelavgift 2018 

Grönt kort - Privat
Ni kan också välja att genomföra utbildningen privat tillsammans med en kompis. Här ingår det 5 lektioner à 50 min som bokas in under en två veckorsperiod. Ni läser utbildningsmaterialet på egen hand och en muntlig genomgång med tränaren genomförs. Efter avslutad kurs ska ni genomföra en caddie runda vilket innebär att ni går med en spelare som har under 20 i hcp i 9 hål för att se hur spelet går till på banan.

Pris: 5 000 kr/person  inkl. medlemskap och spelavgift 2018