Med anledning av Corona viruset - Så berörs verksamheten på Mjölkeröds Golfklubb

Med anledning av Corona viruset  - Så berörs verksamheten på Mjölkeröd Golfklubb

På Mjölkeröds Golfklubb gör vi allt vi kan för att du ska känna dig trygg när du vistas hos oss. Våra gästers och medarbetares säkerhet är högsta prioritet. Vi har utökat städningen av klubbhuset och infört extra städrutiner gällande kortterminalen i shopen och receptionen. Vissa kategorier medlemmar tillhör riskgruppen för corona vilket det därför är viktigt att hålla extra avstånd till varandra.

Vi får dock inte glömma att golf är en underbart härlig utomhusaktivitet och ett utmärkt sätt för människor att hålla sig friska i dessa onormala tider. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och tillämpar dessa i vår verksamhet.

Mjölkeröds Golfklubb kommer att följa rekommendationerna från Riksidrottsförbundet vad gäller allt utövande av idrott.

Detta innebär att vi tillsvidare, med vissa undantag genomför alla våra aktiviteter enligt plan. Vi väljer dock att ställa in den första tävlingen Påsksmällen samt informationsmötet om det nya handicapsystemet. För frågor kring detta kan ni kontakta kansliet.

Som medlem/gäst till klubben får ni gärna prata med varandra samt era barn om riktlinjerna nedan, särskilt vad gäller att hålla avstånd till personer som tillhör riskgruppen.

Riktlinjer för våra aktiviteter

Följande riktlinjer gäller för deltagande på aktiviteter eller vistas på Mjölkeröds Golfklubb

  • Du skall vara helt frisk, alltså inte uppvisa några symtom på förkylning eller influensa. Samma regler gäller som när man skall gå till jobbet/skolan.
  • Var extra noga med att tvätta händerna före och efter aktiviteter. Det kommer finnas tillgång till handsprit på flera ställen.
  • Undvik all fysisk kontakt med övriga deltagare i tävlingssammanhang eller gruppaktivitet och håll avstånd till personer som tillhör riskgruppen för att undvika smittspridning. Tänk på att te x inte plocka upp varandras bollar och putta gärna med flaggan i så ni slipper lyfta flaggan.

Om du har allmänna frågor, kontakta receptionen på telefon 0525-22041 eller info@mjolkerodgk.com

 

Shopen
Driving rangen är nu öppen för fullt! Shopen är laddad med vårens alla nyheter golfskor, kläder och utrustning! Det går bra att ta golflektioner så länge du är helt frisk utan symptom.

Glöm inte bort när du ska handla golfklubbor, kläder & golfskor att vi alltid har extremt bra priser i shopen. Vi kan matcha det mesta! Så innan du beställer på internet eller handlar i en annan golfbutik glöm inte att kontakta oss! – Gynna de lokala butikerna i dessa tider!

Till er som är medlemmar kommer vi erbjuda 30% på årets klädnyheter, 15% på alla nya skomodeller & 10% extra rabatt på rea skor!

Nu i dessa corona tider vill vi att du som kund ska känna dig trygg. Vi har utökat våra städrutiner samt spritar betalterminalen, shopytor och handtag. Om du vill komma och shoppa ensam i butiken går det utmärkt att kontakta oss så bestämmer vi en tid där du kan komma och vara ensam i butiken.

För övrigt vill vi att Du tvättar dina händer innan du går in i shopen. Om du känner dig sjuk eller har förkylningssymtom ber vi dig att INTE besöka klubben, utan respektera myndigheternas rekommendationer.

 Varmt välkomna!

Tom, Rahul & Jenny

 

Restaurang 19

Restaurangen är öppen för fika under påskafton, påskdagen. Fr om  18/4 serveras varm mat alla helger.

Restaurang 19 kommer under den tid vi får leva med Corona och minimering av personkontak. Om man inte vill äta i restaurangen kan man hämta take-away-mat på golfbanan om man vill det, eller njuta utsikten från restaurangen och sitta i lugn och ro hos oss.

Gynna våra krögare i dessa tider!

Vi tar tillfälligt bort salladsbuffén i restaurangen och serverar detta direkt på tallrik. Även självtag av bestick kommer att tas bort och serveras till er istället för att minimera spridning.

Vi kommer löpande förstärka rengöring flera gånger dagligen av publika kontaktytor som kortterminal, kaffemaskin, dörrhandtag etc. för att minimera spridning av Corona.

Vi är oerhört noggranna med hygienen i köket och personal som är i tjänst är självklart friska och uppvisar inga symtom på sjukdom.

Följande gäller för dig som gäst:

Du tvättar dina händer innan du går in i restaurangen och äter. Om du känner dig sjuk eller har förkylningssymtom ber vi dig att INTE besöka vårt klubbhus eller restaurang, utan respektera myndigheternas rekommendationer.

Varmt välkomna till oss!

Johan, Gio, Josefin och Viktoria

 

Kommentarer