Mjölkeröds Golfbana är en vacker 18 håls park- och skogsbana, väl inpassad i det bohusländska landskapet. Den är en utmaning för både låg- och höghandicapare, med en spännande och mycket varierande karaktär.

Mjölkeröds GK bildades 1989. Drivkraften fanns hos golfintresserade bland såväl fritidsboende och helårsboende i området och hos markägaren till Mjölkeröds Gård. Efter diskussioner i denna grupp med stöd från bankonsulent från SGF och golfbanearkitekten Jermy Turner valdes den nuvarande placering för banan. Under februari 1990 startades bygget och banan stod klar för spel 1 augusti 1991. Då golfintresset ökade starkt i Norge vid denna tid blev banan snabbt populär för tillresta green-fee spelare. Intresset för golfspel ökade även i Sverige och  klubben fick fler medlemmar.  Det nya klubbhuset kunde invigas 2001. 2005 byggdes nya och ändamålsenliga lokaler för banpersonal med verkstad och maskinhall.  2016 kunde den ej helt ändamålsenliga Café 9 an ersättas av en ny byggnad som uppfyller dagens livsmedelshygieniska krav för servering och med 2 toaletter.

Klubben har idag ca. 720 aktiva medlemmar där en del är bofasta och andra sommargäster ifrån hela Sverige och Norge.

De senaste åren har focus varit på att förbättra spelytorna vilket gjort fina resultat. För oss är servicenivån och trivselfaktorn i centrum. Alla är alltid välkomna in till oss i receptionen så skall vi hjälpa dig på bästa sätt.


Vårt mål är att ge dig som gäst en oförglömlig och komplett upplevelse!