Herrgolfen 2021 är avgjord

Ludvig Mogren slutsegrare i herrgolfen 2021

Efter många års kamp stod Ludvig Morgren som segrare för herrgolfen 2021!

STORT GRATTIS!!

Mathias Anderson slutsegrare i herrgolfen 2020

Han höll för trycket och vann sin 2:a inteckning i Herrgolfen (trots 7 timmars målning på fredag).

Mathias "Tisse" Andersson. Av bara farten tog han hem septembers månadsfinal också.

Grattis, Grattis

Håkan Hansson slutsegrare i herrgolfen 2019

Herrgolf´s finalen 2019 den 21 september.

Då var Herrgolfen 2019 färdigspelad och intresset blir bara större o större.

I år var vi sammanlagt 82 olika spelare. 55 spelare har spelat 4 gången eller mer.

Snittet för 2019 låg på 31,52 och vi spelade 21 omgångar.

Vi var 35 taggade spelare som deltog i finalen och det blev en spännande final. När ledarbollen kom in så trodde vi på ett särspel mellan Ludvig o Peter då båda låg på 351 slag. Man då hade han slått till igen……….Håkan Hansson gick på en fin 70 ronda och fick därmed 350 slag totalt och tog sin 4:e inteckning i herrgolfen (jag hade varit nöjd att få en seger). Grattis Håkan. Delad 2:a kom Peter Sjöberg och Ludvig Mogren och på 4:e plats kom Mike Off med 352 slag. Efter finalrondan så åt vi den traditionella pyttipannan med tillbehör och sedan följde in 9 håls foursome som var mycket uppskattad. Middag med prisutdelning följde därefter där vi tackar Tom för det mycket fina prisbordet. Mike höll i prisutdelning av eclecticen där Ludvig vann, nästa år skall vi göra den mer attraktiv med 2 klasser.

Hälsningar Herrgolfen Roger o Tom

Håkan Hansson slutsegrare i herrgolfen 2018

Då var 2018 årets herrgolf avgjord.

I ledarbollen så gick Peter Sjöberg, Stefan Kristinegård, Ludvig Mogren, Martin Johansson. Men ingen av dom pallade av trycket i från en jagande Håkan Hansson.

Håkan låg 5 slag efter ledaren, Martin Johansson, inför finaldagen. Dagen till ära bjöd på mycket vind men solsken, det skulle visa sig att vinden hade en betydande roll. Håkan slår till med en 71:a och delar ledningen i klubbhuset tillsammans med Steinar Jore. När ledarbollen kommer in med resultat mellan 78-93 slag så står det klart. Håkan Hansson tar hem sin tredje seger i herrgolfen, därav behåller han vandringspokalen. " Jag får väl ställa upp den någonstans på vinden" svarar Håkan när jag ställer frågan om vart han skall ha pokalen.

Tack för i år mina herrar, på återseende!

//Rahul Lantz-Larsson

Mattias "Tisse" Andersson slutsegrare i herrgolfen 2017

2017 årets herrgolf är avgjord avgjord. 
Vädret vi bjöds på var till en början helt okej, men ju mer vi kom in i tävlingen så kom det några mindre regnstänk. I övrigt så var tävlingen lyckad. Slutligen stå stod Mathias "Tisse" Andersson som ensam segrare på en vinstmarginal på 5 slag. 

Håkan Hansson slutsegrare i herrgolfen 2016

Det var ett spännade slut som det bjöds på i finalen av herrgolfen 2016. Vi samma resultat efter 18 år så avgjordes finalen på 1:a särspels hålet. Håkan Hansson kammade för 2:a året hem årets 1:a plats med en imponerade säsong. Endast 8 st torsdagar samt finalen så vann han på 353 slag totalt. Stort Grattis!

 

 

Herrgolfen 2015 års segrare Henrik Lantz-Winter

Henrik klättrade ifrån 7:e till 1:a plats efter ett fantastiskt fint spel på finaldagen. Han slutade på 355 slag totalt, 1 slag före tvåan Staffan Engberg.

Rahul Lantz-Larsson överlämnde på kvällens prisutdelning stolt över pokalen till sin kusin. "Det var väntat att Henrik skulle vinna i år"

"Ett fantastiskt golfår"

Rahul Lantz-Larsson har haft en fantastiskt golfår bakom sig, det tycker i alla fall han själv.

Han stod som segrare för herrgolfen 2014 efter att ha legat 2 slag efter täten inför finaldagen så slog han till med en 68-runda och kammade där med hem segern med 5 slag tillgodo på Roger Karlsson och Håkan Hansson.

Kjell Karlström tog hem pokalen

Det blev Kjell Karlström som tog hem 2013 års herrgolf.