Hotell

Tanums Gestgifveri

Tanums Gestgifveri ligger i Tanumshede, Norra Bohuslän. Vi har 27 hotellrum som ligger belägna i herrgården med alla bekvämligheter som dusch och WC, LCD-TV med kabel-TV, m.m. Trådlöst internet ingår givetvis utan extra kostnad. Vi ligger 8 km från Mjölkeröds Golfbanan som är en fantastisk 18-håls golfanläggning. Vi erbjuder olika sorters golfpaket inkl. greenfee och middag allt efter dina personliga önskemål och lägger oss på den nivå du önskar. Inget är omöjligt eller för svårt, och vi älskar utmaningar! Slå oss en signal och se vad vi kan erbjuda.
Tanumhede ligger bara 1.15 tim från Göteborg.

Vårt kök erbjuder både kvällens trerättersmiddag och vår a la carte meny, se öppettider under restaurang.

Hemsida http://www.hoteltanum.se/sv/

 

Grebys Hotell & Restaurang

Grebys ligger på den berömda bryggan i Grebbestad 8 km från Mjölkeröds Golfbana. De flesta rummen ligger med direkt utsikt över havet och gästhamnen. Här upplever du fiskebåtarna som kommer in och ut från hamnen och folkmyllret på bryggan. Vi specialicerar oss på fisk och skaldjur i vår restaurang. 
Hotellet har 9 st hotellrum, alla utrustade med CarpeDiem´s sköna sängar.
Rummen är ljusa, med härlig och dels unik inredning. 4 av rummen har egen dush/wc. 
De övriga 5 rummen har gemensam dusch/wc, och alla får tillgång till en gemensam solterrass som är utrustade med solsängar & fotöljer mitt ovanför gästhamnen!
Alla rummen har morgonrockar, tofflor och Tv. Flera av rummen har en underbar utsikt & fantastiskt läge! Vi erbjuder olika golfpaket inkluderat greenfee med middag i våran fantasiska restaurang. Du kan välja att spela 1 eller 2 gånger på Mjölkeröd.


Hemsida http://grebys.se/hotell

 

Bryggan Fjällbacka

Bryggan Fjällbacka - ett Gastrohotell

Välkommen till denna familjeägda hotell- och restauranganläggning som ligger med bästa läget i västkustpärlan Fjällbacka. Vi ligger 20 min bilresa från Mjölkeröds Golfklubb.  Här erbjuds 10 härliga hotellrum tillsammans med flera olika restaurangkoncept. Hos oss lägger vi stort fokus på att erbjuda en kvalitativ matupplevelse till dig som gäst såväl sommar som övrig tid på året!

Vi har olika golfpaket inkluderat middag och greenfee. 

Läs mer:https://www.brygganfjallbacka.se/sv

Laholmen

Vi levererar kvalitetsfyllda upplevelser inom hotell, konferens, restaurang och nöje.

Scandic Laholmen Hotell i Strömstad ligger 30 min bilresa från Mjölkeröds Golfklubbs 18-håls golfanläggning. Här har vi fokus på personlig service och tillmötesgående atmosfär. Hotellets läge på en halvö i hamnen är unikt med närhet till både havet och Strömstad centrum. Vi erbjuder olika golfpaket med greenfee, frukost och middag. Välj om du vill övernatta 1 eller 2 nätter och om du vill spela 1 eller två dagar på Mjölkeröds Gk. Laholmen Hotell är ett Scandic Partner hotel och efterlever självklart kedjans krav för värdskap, miljöhänsyn, service och kvalitet.

Vår affärside: Laholmen Hotell ska erbjuda kvalitetsfyllda upplevelser där glada medarbetare tar ansvar för att överträffa gästens förväntningar

Hemsida http://www.laholmen.se/

 

Strömstad Spa

I Strömstad finns denna unika spa-och resortanläggning vackert beläget vid den bohuslänska skärgården. Här erbjuder vi härliga golfpaket med övernattning, SPA, greenfee och middag. Vi ligger bara 30 min från Mjölkeröds Golfklubb som är en fantastisk golfanläggning i Norra Bohuslän. 
De flesta rum har vilsam utsikt över havet.
Vår ambitionsnivå är hög, och vi vill vara ett av de allra bästa hotellen på spa-och konferensmarknaden i Norden.
Decléor Aroma Spa breder ut sig på tvåtusen kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan. Som hotellgäst har du fri entré.
Njut av saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, kneippbad, tecaldarium, ångbastu, fins sauna, snötunna och fotbad. 

Hemsida http://www.stromstadspa.se/

 

Tanumstrand

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 rum, 99 stugor och egen gästhamn. Tanumstrand kan erbjuda olika golfpaket med olika sorters boende och ligger bara 8 km från Mjölkeröds Golfanläggning.  Det finns allt ifrån stugor till svit. Tanumstrand ligger vid klipporna i Grebbestad och Fjällbacka skärgård, och har ett fantastiskt läge precis vid havskanten. 

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och SPA-upplevelser. SPA Horisont erbjuder alla över 16 år behandlingar, SPA ritual och relaxytor med en spektakulär utsikt över Grebbestad Skärgård. 

Golfpaketen innehåller 1 eller 2 greenfee med olika alternativ på mat. Skaldjur från våra egna vatten är en viktig del av matupplevelsen i restaurang Latitud 58°. Våra kockar har komponerat en meny baserat på råvaror från nordliga breddgrader. Menyer som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen. Du kan också besöka Pizzeria Udden och under sommartid uteserveringen Dockside på bryggan.

Läs mer www.tanumstrand.se