Hotell

Tanums Gestgifveri

Tanums Gestgifveri har 27 hotellrum som ligger belägna i herrgården med alla bekvämligheter som dusch och WC, LCD-TV med kabel-TV, m.m. Trådlöst internet ingår givetvis utan extra kostnad.

Då vi är ett relativt litet hotell med fokus på varje bokning, kan vi hantera personliga önskemål och lägger oss på den nivå du önskar. Inget är omöjligt eller för svårt, och vi älskar utmaningar! Slå oss en signal och se vad vi kan erbjuda.

Vårt kök erbjuder både kvällens trerättersmiddag och vår a la carte meny, se öppettider under restaurang.

Hemsida http://www.hoteltanum.se/sv/

FRÅN 1390:-/person

Grebys Hotell & Restaurang

Under våren 2013 byggdes Grebbestads nya tillskott på havsnära hotell. Rummen ligger i nattklubben Konservens gamla lokaler i Grebyshuset mitt på Grebbestadsbryggan, i gästhamnen!
Hotellet får till en början 9 st hotellrum, alla utrustade med CarpeDiem´s sköna sängar.
Rummen är ljusa, med härlig och dels unik inredning. 4 av rummen har egen dush/wc. 
De övriga 5 rummen har gemensam dusch/wc, och alla får tillgång till en gemensam solterrass som är utrustade med solsängar & fotöljer mitt ovanför gästhamnen!
Alla rummen har morgonrockar, tofflor och Tv. Flera av rummen har en underbar utsikt & fantastiskt läge!

Hemsida http://grebys.se/hotell

FRÅN 1050:-/person

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka

En oslagbar kombination, Stora Hotellet och Bryggan Fjällbacka har blivit ett!

Stora Hotellet i Fjällbacka, ett boutiqehotell med inredning som bygger på en storytelling kring Kapten Klassen och hans resor runt om i världen och Bryggan Fjällbacka som vi under 17 års tid har utvecklat till den produkt vi står för idag är ett unikt möte mellan mat, dryck och miljö.Vi är nu inne i en spännande fas där nya marknader upptäcks tillsammans med Kapten Klassen. Outforskade restauranger skall öppnas och viner tas hem från hela världen. Tillsammans skapar vi en mötesplats i Fjällbacka – Stora Hotellet Bryggan. Vi erbjuder hotell med 77 bäddar, konferenslokaler, festvåningar, caféer, barer och restauranger med olika koncept.När man besöker oss kan man strosa runt i det pittoreska lilla Fjällbacka och finna ett stort utbud av mer eller mindre året runt öppna butiker. Det är alltifrån märkesbutiker, inredningsbutiker, konstgallerier och små Lifestylebutiker. Bara detta är värt en resa till Fjällbacka.

Hemsida http://www.storahotelletbryggan.se/

FRÅN 1495:-/person

Laholmen

Vi levererar kvalitetsfyllda upplevelser inom hotell, konferens, restaurang och nöje.

Laholmen Hotell är ett traditionsrikt och modernt fullservicehotell med fokus på personlig service och tillmötesgående atmosfär. Vi har sedan 1984 har levererat goda upplevelser inom hotell, konferens, restaurang och nöje. Hotellets läge på en halvö i hamnen är unikt med närhet till både havet och Strömstad centrum. Laholmen Hotell är ett Scandic Partner hotel och efterlever självklart kedjans krav för värdskap, miljöhänsyn, service och kvalitet.

Vår affärside: Laholmen Hotell ska erbjuda kvalitetsfyllda upplevelser där glada medarbetare tar ansvar för att överträffa gästens förväntningar

Hemsida http://www.laholmen.se/

FRÅN 1645:-/person

Strömstad Spa

I Strömstad finns denna unika spa-och resortanläggning vackert beläget vid den bohuslänska skärgården.
Hotellet med dess 232 rum (116 sviter) stod klart i mars 2007. De flesta rum har vilsam utsikt över havet.
Vår ambitionsnivå är hög, och vi vill vara ett av de allra bästa hotellen på spa-och konferensmarknaden i Norden.
Decléor Aroma Spa breder ut sig på tvåtusen kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan. Som hotellgäst har du fri entré.
Njut av saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, kneippbad, tecaldarium, ångbastu, fins sauna, snötunna och fotbad. 

Hemsida http://www.stromstadspa.se/

FRÅN 1645:-/person

Hotel Oscar

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ FIRST HOTEL KUNG OSCAR I TROLLHÄTTAN – VI SER DET STORA I DET LILLA!

Det sägs att det är en stor konst att kunna uppleva skönheten och värdet i de små tingen. Hos oss på First Hotel Kung Oscar upplever vi det varenda dag, i närheten och trivseln mellan personal och gäster. Hotellet har 80 moderna rum varav fyra rum med pentry/kök samt tre möblerade 3-rumslägenheter. Våra gäster uppskattar att hotellet ligger i ett lugnt kvarter av staden med möjlighet till personlig avskildhet men det ligger ändå mitt i Trollhättan med järnvägsstationen, butiker och restauranger nära intill.

Vi lägger stor vikt vid detaljer och vår ambition är att ge våra gäster en kunglig service med personlig omtanke!

Hemsida http://kungoscar.se/