Hotell

Tanums Gestgifveri

Tanums Gestgifveri har 27 hotellrum som ligger belägna i herrgården med alla bekvämligheter som dusch och WC, LCD-TV med kabel-TV, m.m. Trådlöst internet ingår givetvis utan extra kostnad.

Då vi är ett relativt litet hotell med fokus på varje bokning, kan vi hantera personliga önskemål och lägger oss på den nivå du önskar. Inget är omöjligt eller för svårt, och vi älskar utmaningar! Slå oss en signal och se vad vi kan erbjuda.

Vårt kök erbjuder både kvällens trerättersmiddag och vår a la carte meny, se öppettider under restaurang.

Hemsida http://www.hoteltanum.se/sv/

 

Grebys Hotell & Restaurang

Under våren 2013 byggdes Grebbestads nya tillskott på havsnära hotell. Rummen ligger i nattklubben Konservens gamla lokaler i Grebyshuset mitt på Grebbestadsbryggan, i gästhamnen!
Hotellet får till en början 9 st hotellrum, alla utrustade med CarpeDiem´s sköna sängar.
Rummen är ljusa, med härlig och dels unik inredning. 4 av rummen har egen dush/wc. 
De övriga 5 rummen har gemensam dusch/wc, och alla får tillgång till en gemensam solterrass som är utrustade med solsängar & fotöljer mitt ovanför gästhamnen!
Alla rummen har morgonrockar, tofflor och Tv. Flera av rummen har en underbar utsikt & fantastiskt läge!

Hemsida http://grebys.se/hotell

 

Bryggan Fjällbacka

Bryggan Fjällbacka - ett Gastrohotell

Välkommen till denna familjeägda hotell- och restauranganläggning som ligger med bästa läget i västkustpärlan Fjällbacka. Här erbjuds 10 härliga hotellrum tillsammans med flera olika restaurangkoncept. Hos oss lägger vi stort fokus på att erbjuda en kvalitativ matupplevelse till dig som gäst såväl sommar som övrig tid på året!

Läs mer:https://www.brygganfjallbacka.se/sv

Laholmen

Vi levererar kvalitetsfyllda upplevelser inom hotell, konferens, restaurang och nöje.

Scandic Laholmen Hotell är ett traditionsrikt och modernt fullservicehotell med fokus på personlig service och tillmötesgående atmosfär. Vi har sedan 1984 har levererat goda upplevelser inom hotell, konferens, restaurang och nöje. Hotellets läge på en halvö i hamnen är unikt med närhet till både havet och Strömstad centrum. Laholmen Hotell är ett Scandic Partner hotel och efterlever självklart kedjans krav för värdskap, miljöhänsyn, service och kvalitet.

Vår affärside: Laholmen Hotell ska erbjuda kvalitetsfyllda upplevelser där glada medarbetare tar ansvar för att överträffa gästens förväntningar

Hemsida http://www.laholmen.se/

 

Strömstad Spa

I Strömstad finns denna unika spa-och resortanläggning vackert beläget vid den bohuslänska skärgården.
Hotellet med dess 232 rum (116 sviter) stod klart i mars 2007. De flesta rum har vilsam utsikt över havet.
Vår ambitionsnivå är hög, och vi vill vara ett av de allra bästa hotellen på spa-och konferensmarknaden i Norden.
Decléor Aroma Spa breder ut sig på tvåtusen kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan. Som hotellgäst har du fri entré.
Njut av saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, kneippbad, tecaldarium, ångbastu, fins sauna, snötunna och fotbad. 

Hemsida http://www.stromstadspa.se/

 

Tanumstrand

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 rum, 99 stugor och egen gästhamn. Hotellet, som är öppet året runt, ligger vid klipporna i Grebbestad och Fjällbacka skärgård, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter.

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och SPA-upplevelser. Sommartid besöker tusentals semesterfirare och barnfamiljer TanumStrand för avkoppling, lek och strandbad. Vårt Familjebad med bassänger, vattenrutschbana och jacuzzi är öppet varje dag året runt. SPA Horisont erbjuder alla över 16 år behandlingar, SPA ritual och relaxytor med en spektakulär utsikt över Fjällbacka Skärgård.

Skaldjur från våra egna vatten är en viktig del av matupplevelsen i restaurang Latitud 58°. Våra kockar har komponerat en meny baserat på råvaror från nordliga breddgrader. Menyer som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen. Du kan också besöka Pizzeria Udden och under sommartid uteserveringen Dockside på bryggan.

Läs mer www.tanumstrand.se