Nyhetsbrev September
Hej!

Nu är vi inne i september månad! Än känns det inte som om sommaren släppt sitt grepp! Helt ljuvliga dagar med 20 grader i luften, vad mer kan man önska sig!

Juli och augusti har äntligen varit bra månader med många fler gäster! Vädret har bidragit till mycket golfspel vilket är otroligt roligt. Vi får verkligen hoppa på att det fina vädret fortsätter och hösten dröjer ett tag till. Det är en helt fantastisk tid att spela golf och banan är kanon fin! 

Som de flesta av er vet fakturerar jag årsavgiften för nästa säsong 2022 redan i början av oktober, eftersom vi har flera olika betalningsalternativ. Om du planerar att göra någon förändring i medlemskapet eller vill avsluta autogiro till nästa år är jag jätte tacksam om du kan meddela mig detta innan 1 okober. I år kommer vi maila ut fakturorna istället för att skicka ut dem via brev. Om du saknar fakturan var vänlig hör av dig till oss så ska vi skicka den pånytt. Det kommer finnas tre betalalternativ:

1. Hela avgiften 31/12
2. Halva avgiften 31/10 & resterande halvan 31/3-22
3. Autogiro där första dragningen för 2022 går 27/10 - 27/9-22. Du ansöker via din internetbank eller fyller i en blankett i kansliet. För dig som redan har autogiro och inte anmäler att du vill ändra kommer det att löpa på. 

Nu är vi i full gång med de förbättringsåtgärder som vi behöver göra. Vi kommer jämna till flera av våra dam och herrtee samt åtgärda en hel del dräneringar. Vi får hoppas att vädret är med oss en stund till. 

Jag önskar er en fortsatt härlig dag och jag hoppas att vi får se er här ute för en golfrunda!

Hälsningar 

Kajsa

 

 

V-Touren Avslutning
Onsdag 15 september avslutar vi V-touren med en lottad scramble. OBS! Anmälan går inte att göra via GIT-systemet utan du får anmäla dig till kansliet senast måndag kl 12.00. Första start på onsdagen är kl 10.00. Priser i form av glas.

Vi delar ut presentkort till alla etappvinnare för augusti och september samt de bästa i varje klass efter "order of merit". De bästa i varje klass över säsongen får en inteckning i ett nytt vandrinspris.

Alla som är närvarande och har spelat V-touren någon gång under säsongen  bjuds på  lunch i form av soppa!

Varmt Välkomna!

Dick och Sven-Gunnar

 

Damkommittén
Tack för i år!

Årets Damgolf har inte varit så välbesökt som förväntat fastän pandemin lossat sitt grepp. Kickoff, Vita Damen och Avslutning hade hyfsat deltagarantal men Damligan fick läggas ner. Uppföljaren Damgolf Måndagar fick inte så bra gensvar. För att få reda på om våra golfdamer har idéer och önskemål om aktiviteter så går det bra att framföra dessa brevledes till Damkommittén, Mjölkeröds GK, Mjölkeröd 22, 457 91 Tanumshede.

Damgolfen avslutades 4 september med 9 håls tvåmannascramble med efterföljande lunch och prisutdelningar.

Vi blev 8 lag och dagens vinnare blev Kerstin Wistrand och Monica Rosenhoff. Tvåa respektive trea blev Ulrika Bogren, Brit Engström och Anita von Elern, Aina Atterbrand.

Damgolf Måndagar spelades 7 måndagar, varje måndag en vinnare och de blev, i datumordning, Monica Rosenhoff, Rose-Marie Andersson, Ulla Karlström, Elisabeth Söderbom, Ewa Thibaud, Marianne Tigrell, Monica Rosenhoff.

Eclectic
Vann gjorde Elisabeth Söderbom, tätt följd av Monica Rosenhoff och Carina Ringström.

Flying Lady
Pokalen hämtades hem av Ulrika Bogren, tvåa blev Monica Rosenhoff.
Priser finns i receptionen till de som inte kunde närvara vid avslutningen.

Vi önskar alla en trevlig höst!

Damkommittén