Nyhetsbrev september
Hej på er!

Då var det redan september! En helt fantastisk golfmånad där det ofta blir härliga dagar med sol och värme. Augustimånad bjöd på någon vecka med riktigt högsommarvärme. 

Det börjar närma sig fakturering för spelavgifter & medlemsavgifter 2020. Jag kommer skicka ut fakturorna i slutet av september. Om du har några förändringar som du vill rapportera inför nästa år så hör av dig till oss så snart som möjligt. För dig som är student med giltigt CSN kort ska höra av dig till kansliet så du får studentmedlemskapet. 

Det kommer som vanligt att finnas olika betalningsalternativ. Antingen 50 % per 31/10-19 och resterande 50% 31/3-20 eller hela summan per den 31/12 eller så finns det autogiro. Om du vill välja autogiro ansöker du  via din internetbank. Första dragningen sker den 27 oktober och sedan fram t o m 27 september  2020. För er som redan har autogiro kommer det att löpa på även nästa säsong så länge ni inte hör av er till mig eller avslutar det via er internetbank.

Glöm inte att höra med din arbetsgivare om det finns friskvårdsbidragpå din arbetsplats! Eftersom golf numera är en godkänd skattefri  friskvårdsaktivitet upp till 5000 kr kan du använda ditt friskvårdsbidrag även till golf. Detta gäller spelavgiften vilket framgår på fakturan. För mer info kan du läsa på golf.se.

Jag önskar er en fortsatt härlig vecka!

Kajsa

Banan
Hej!

Augusti bjöd på varmt och mycket fuktigt väder vilket orsakade ett snömögelangrepp på framför allt greenen på hål 8, 11 och 12. Det är nu besprutat och dressat och angreppet har avstannat. Den 23-25 sept kommer banan att vara stängd då vi kommer ta hit en Sandinjection maskin. Den här maskinen trycker ner sand i greenen på ca 15 cm djup  med hjälp av högtrycksvatten. Totalt kommer det tryckas ner 2 ton sand per green! Vi kommer utföra detta arbete på alla våra greener. Efter detta ingrepp kommer vi att välta greenerna och de är spelklara direkt. Vi gör detta för att få torrare greener, skapa bättre förutsättningar för gräset och på så sätt få ännu högre kvalitet.

Ha en fortsatt härlig golfhöst!

Lars

Tävlingskommittén
Hej!
Nu närmar sig slutet på säsongen men vi har några guldkorn kvar...eller vad sägs om "Fjällbacka/Mjölkeröd slaget" 7-8/9 med massa fina priser från Callaway (sista anmälning tors kl 12, "Hummergolfen" 5/10 (fullbokad med reservlista) samt nya "Champion of champions" 12/10 där man är kvalificerad om man slutat topp 2 i någon av våra tävlingar så missa inte att anmäla er. Avgiften till Hummergolfen 600kr/ par och 200 kr tävlingsgreenfee för icke medlemmar ska vara betald till klubben senast 22 sept för att behålla sin plats. Betala antingen i receptionen eller via bg 316-7764. Avgiften återbetalas ej vid ev. avanmälning efter den 22 sept. 
Mvh
Tävlingskommittén

Damkommittén
Tack alla damer för denna säsong! En fin golfsommar lider mot sitt slut och vår final är den 14 september. Vi spelar 9 håls greensome med efterföljande lunch och prisutdelningar. Anmäl dig senast 11 september.

Frukostgolfen fortsätter på måndagar så länge vädret tillåter.

Damkommittén