Nyhetsbrev september
Hej på er!
Nu är vi redan i mitten på september! Vi har de senaste veckorna fått en hel del regn vilket varit fantastikt bra eftersom vi stödsått fairway. Banan har återhämtat sig fantastiskt bra efter sommarens torka och ser nu riktigt fin ut.
Både V-touren och Damkommittén har haft säsongsavslutningar och herrgolfen spelar de sista rundorna med avslutande final nästa lördag.
Om du ska spela herrgolfsfinalen måste du anmäla dig senast onsdag 19/9 kl. 16.00. Upplägget kommer vara samma som tidigare år.

Det börjar närma sig fakturering för spelavgifter & medlemsavgifter 2019. Jag kommer skicka ut fakturorna i slutet av september. Om du har några förändringar som du vill rapportera inför nästa år så hör av dig till oss så snart som möjligt.
Det kommer som vanligt att finnas olika betalningsalternativ. Antingen 50 % per 31/10-18 och resterande 50% 31/3-19 eller hela summan per den 31/12 eller så finns det autogiro. Om du vill välja autogiro ansöker du  via din internetbank. Första dragningen sker den 27 oktober och sedan fram t o m 27 september  2019.

Glöm inte att höra med din arbetsgivare om det finns friskvårdsbidragpå din arbetsplats! Eftersom golf numera är en godkänd skattefri  friskvårdsaktivitet upp till 5000 kr kan du använda ditt friskvårdsbidrag även till golf. Detta gäller spelavgiften vilket framgår på fakturan. För mer info kan du läsa på golf.se.

Vi har ju flera roliga tävlingar kvar denna säsongen. Läs mer nedan. Hummergolfen är redan fullbokad och det finns nu reservlista. För er som är anmälda ska startavgiften på 600 kr/par samt ev, tävlingsgreenfee på 200 kr vara betald senast den 23 sept för att du ska behålla din plats. Det går bra att betala in avgiften på bgnr: 316-7764 ange era namn eller så går det bra att betala i kassan i receptionen.

Jag önskar er alla en riktigt härligt helg!

Kajsa
 

Damkommittén
Tack ALLA golfdamer för denna säsong!
Och tack för en trevlig avslutning.
Efter en fantastisk golfsommar har vi nu äntligen fått efterlängtat (?) regn. Innan regnperioden hann vi ha vår avslutning och spelade en lottad scramble, 9 hål. Efter drink och kalasmiddag fortsatte vi med prisutdelning för dagens tävling och säsongens summerade tävlingar; Eclectic, Flying lady och Flitiga Lisa. Vi passade också på att tacka vår reception, vår restaurant och vårt städ för fint samarbete och hjälp med i stort sett allt, ingenting har varit omöjligt!!
Även om golfsäsongen lider mot sitt slut så fortsätter vi med frukostgolf på måndagar och AfterWork-golf på tisdagar så länge vi vill, bara vädret kan stoppa oss!!
Damkommittén

Hej!
Nu närmar sig slutet på säsongen men vi har några guldkorn kvar...eller vad sägs om "Final Singeltouren" 30/9, "Hummergolfen" 6/10 samt "Prispallen" 13/10 med massa fina priser så missa inte att anmäla er.
Mvh
Tävlingskommittén

Golfresa med Tom till våren!
Hej!

Till våren kommer det finnas två resor. Portugalresan är en intensiv träningsresa med golfträning, spel på banan, godmat och dryck. Perfekt för dig som vill starta igång golfsäsong. Resan till Skottland passar dig som vill prova på att spela linksgolf. På denna resan är fokuset på spel på banan och mindre golfträning på rangen.

För anmälan se pdf filerna.

Varmt Välkomna!
Tom

Varmt Välkomna till oss på Gustafsson markiser i Tanumshede!
Vi hjälper dig med solskydd! Ring oss för kostnadsfri mätning och
offert tel: 0525 - 205 71!