Nyhetsbrev November
Hej på er!

I dag är det sista dagen för spel på sommargreenerna då vi måste se till att vinterförberedelserna blir gjorda på greenerna innan vintern kommer. I morgon gäller vintergreener. Efter önskemål från flera medlemmar har vi gjort en 9- håls slinga med vintergreener. 
Slingan börjar på hål 1 och följer sedan i följande ordning hål 2,3,4,6,7,8,9,10. Det är alltså ingen vintergreen på hål 5 eftersom det är för liten yta. Hål 4 blir ett korthål. 
Vi har satt upp skyltar så det är lätt att följa. Sista 9 hålen kommer vara avstängda för spel då vi jobbar med fairway på flera ställen. Banan kommer vara stängd för greenfeegäster,  men vinterslingan är öppen för alla medlemmar. Bollränna gäller.
Tänk dock på att gräset på banan inte är invintrat än, då det inte varit  tillräckligt många frostnätter. Är det frost på banan är det SPELFÖRBUD som gäller!Om man går ut på gräs som är frostigt och inte invintrat bryts grässtrået av och dör vilket innebär att vi har fotspår över banan som inte kommer läkas för än nästa sommar! 
För mer info vad som händer vid frost Läs mer här

Tiden går fort och snart är det dags för Glöggolfen den 8 december. På kvällen dukar Johan & Git upp ett fantastiskt julbord i restaurangen. Det är begränsast antal platser så anmäler er till oss i kansliet så fort som möljligt! Läs mer nedan.

Jag önskar er en trevlig helg!

Kajsa

Driving rangen/shop
Hej!

Fr o m imorgon är bollautomaten avstängd för säsongen. Det går bra att ta en hink och gå ut och självplocka de bollar man vill slå ut. Tänk på att endast slå ut rangebollar så du inte använder andra bollar. Rangen har ju både belysning och värme så det går fin fint att träna! På Glöggolfen kommer shopen vara öppen med massor av fina julklappserbjudanden!

Hälsningar

Tom & Rauhl

Välkomna till oss på Gustafsson Markiser i Tanum och beställ ert solskydd inför nästa säsong redan nu!

 
Kontakta oss på tel: 0525-205 71 eller kom in i butiken!