Nyhetsbrev Mars
Hej på er!

Nu är det mars och äntligen börjar det bli ljust på eftermiddagarna. Vädret är inte riktigt med oss då det har regnat extremt mycket så banan är grön och fin men väldigt blöt. Vi hoppas kunna öppna till den 13 mars men allt hänger som vanligt på vårt väder. Så nu får vi alla hålla tummarna!

Nu har nya världshandicapet slagit igenom och alla har blivit uppdaterade enligt de nya riktlinjerna. Vi kommer ha en informationsträff för alla som vill veta mer den 12/4 kl. 15.00. Anmäl ditt deltagande till kansliet. 

Det kommer vara två städdagar en nu på lördag 7/3 och nästa 28/3 mellan kl. 9-13. Anmäl dig till kansliet och medtag kratta. Välkomna!


För er herrarna drar träningarna som ingår i medlemskapet igång redan nu på söndag 8/3 kl. 14.30-16.00 ingen föranmälan utan det är bara att komma. För mer info kan du gå in och läsa på hemsidan under Klubbverksamhet och fliken medlemsträningar 2020.

För er som vill ha mer hjälp i mindre grupp så håller Tom i Kom-igång grupper med start den 4/4. Läs mer här anmäl dig till kansliet. 

Till sommaren kommer det finnas juniordagläger för de som aldrig spelat och för de som har hcp. Läs mer här.  Anmäl er till kansliet.

Vi återkommer så snart vi har besked om när vi öppnar!

Ha en fantastisk vecka!

Kajsa

Damkommittén
Varmt välkomna till en ny och spännande golfsäsong!

Den 2 maj bjuder vi in till kickoff. Då spelar vi 9 hål 2-mannascramble med efterföljande middag, prisutdelning och modevisning. Under middagen kommer säsongens aktiviteter att presenteras.

En spännande nyhet lanserar vi i år; Damligan. Det blir samma upplägg som Herrgolfen men med några modifieringar. Damligan spelas på måndagar, därför kommer frukostgolfen att flyttas till fredagar. Mer information om Damligan kommer under våren men redan nu finns det information på Mjölkeröds hemsida. I början på mars finns också klubbens kommitté- och tävlingsprogram i receptionen.

Det ska bli trevligt att ses igen!
Damkommittén

Driving Rangen
Hej!
På lördag öppnar vi bollautomaten och driving rangen som vanligt igen. Nu är det alltså inte tillåtet att självplocka bollar ute på fältet. 
Shopen är öppen lörd mellan tel. 9-13.  Erbjudande under lördagen om du laddar ditt SOLOkort för 500 kr får du ytterliggare 200 kr extra på kortet! Så passa på!

På lördag har du möjlighet att fynda i REA rummet det har även börjat droppa in nyheter! 

Varmt Välkomna!

Tom, Rahul & Jenny

 

Vi kan solskydd! Kontakta oss på 0525-205 71 eller välkommen in till oss i butiken i Tanumshede!