Nyhetsbrev Juni
Hej på er!

Nu har sommarvärmen äntligen kommit! Så härligt! Våren har varit mycket kall och blåsig så nu känns det underbart! 
Växtligheten på banan har kommit igång ordentligt! Vi gödslade innan regnet kom och nu syns resultatet när gräset verkligen börjar växa.
Det är roligt att vi fått bra betyg av både medlemmar och gäster då de tycker att banan är fin!

Fortsatt har vi ett lugnt läge på bokningsfronten gällande greenfeegäster. Vi arbetar hårt på att fler ska hitta hit och det går sakta framåt. Klubben har sökt stöd från Riksidrottsförbudet även i år eftersom greenfeeintäkterna fortfarande är mycket lägre jämfört med 2019.

Jag hoppas verkligen att ni alla som inte bor i Sverige snart har möjlighet att resa hit. 

Fr o m 1 juni är det fritt fram att tävla igen. Så länge inte Västra Götalandsregionen inför striktare regler kommer vi kunna genomföra våra tävlingar i sommar som tidigare år. Detta innebär att vi nu kör enligt det tävlingsprogrammet som ligger på hemsidan.  Nu är också de tillfälliga corona reglerna på banan borttagna vilket innebär att krattor, bolltvättar m.m är tillbaka och vi följer de vanliga reglerna som vanligt igen. 
Givetvis gäller fortfarande reglerna, stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna och håll avstånd. 

Som många av er säkert räknat ut har klubben 30-års jubileum i år. Med tanke på pandemin har vi valt att skjuta på firandet till nästa år då vi hoppas att vi kan fira ordentligt utan restriktioner. 

Årsmötet i år kommer vara den 28/7 kl. 18.00 här på Mjölkeröd. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 30 juni. 


Jag vill tacka alla er medlemmar som gratulerat mig till utmärkelsen Club Manager of the year 2020! Det värmer! Vi har en sådan fantastisk fin klubb och som sagt hoppas jag att ni alla snart får komma hit!


Ja nu njuter vi av vår fantstiskt fina bana och detta högsommarväder som vi har!

Ha en härlig vecka!

Kajsa