Nyhetsbrev December
Hej på er!
Nu är det början av december! Tiden går otroligt fort och snart är år 2020 tillända! Vilket annorlunda år det blev! För ett år sedan kunde ingen av oss föreställa sig att en pandemi skulle lamslå världen...
Detta året har varit ett tufft år för oss alla på många olika sätt. Här på klubben har vi dragit i alla kostnader så mycket vi bara kunnat för att se till att överleva detta stålbad med kraftigt minskade intäkter. Tack och lov så har vi fått bidrag från Riksidrottsförbundet vilket har hjälp oss!
P g a pandemin har flera av er inte varit här så mycket eller inte alls. Vi har saknat alla er medlemmar som inte varit här, otroligt mycket! Det har verkligen varit tomt utan er! 

Vi blickar nu framåt mot 2021 som förhoppningsvis betyder färre restriktioner! Vi hoppas att ett vaccin kan komma på plats så att vi sakta men säkert kan få en "ny normal" vardag igen. Vi jobbar på så att vi kan öppna banan så tidigt som möjligt!

Vi går fr o m nästa vecka på vår årliga semester. Vi är åter på plats 11 januari.

Nu får vi alla hålla i alla restriktioner och ta hand om varandra så vi kan ses igen till våren när solen strålar över vår fina bana och många härliga rundor väntar!

Vi önskar er alla GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Kajsa med medarbetare

V-Touren
Hej.
Vi från V-touren önskar alla en God Jul och Gott Nytt år.

Återkommer nästa år vad som vi har ändrat på.

Håll avstånd och var försiktiga.

Dick och Sven-Gunnar

Damkommittén
Tack för denna säsong!
Vi ser framemot nästa och hoppas på att det då blir golf utan restriktioner.
Var rädda om er och varandra.

God Jul & Gott Nytt År
önskar Damkommittén

Tävlingskommittén
Hej!

Vi i tävlingskommittén vill tacka för året som gått.

Det har ju minst sagt varit ett annorlunda år men mycket golf har det blivit vilket ju är ett litet ljus i mörkret.

Tävlingsverksamheten är tills vidare uppskjuten pga rådande läge så det blir ingen Glöggolf i år, men vi hoppas och planerar för en ny säsong 2021.

Vi behöver fler tävlingsfunktionärer! Detta är något man kan hjälpa till med i stället för att deltaga på en städdag. Maila kansliet info@mjolkerodgk.com om du vill ställa upp vid ett tillfälle. 

Ha en riktigt God Jul och Gott Nytt År så ses vi på banan.

Mvh

Tävlinskommittén