Nyhetsbrev Augusti
Nyhetsbrev Augusti
Hej!
Nu börjar semestrarna gå mot sitt slut. Det har ju varit en fantastisk sommar med strålande väder för både golfspel, sol och bad. 

Det har varit så roligt att äntligen få träffa alla er utländska medlemmar som inte varit hos oss på så länge. Tyvärr ökade antal smittade igen vilket komplicerat resandet igen. Vi hoppas att utsikterna för alla att resa hit snart blir bättre. 

Julimånad var äntligen en bra månad gällande greenfeespel. Det var fantastiskt roligt att så många nya som gamla gäster hittatde till oss. Under sommaren har vi också fått en del nya medlemmar. 
Årsmötet gick avstapeln den 28/7 i tältet på Mjölkeröd. Under fliken Om Mjölkeröd - Styrelse kan du logga in med dina uppgifter från mingolf för att läsa protokollet från Årsmötet. 

I sommar har tävlingsdeltagandet varit på topp! Jätte roligt att tävlingarna varit så välbesökta! Nästa vecka den 22/8 är det Champion of Champions. Denna tävling vänder sig till dig som kommit i topp 3 på någon av våra tävlingar mellan 1 sept 2020-14 aug 2021.
Anmäl dig senast den 19/8 kl. 12. Var med och tävla om priset gratis årsavgift 2022!
Startavgift: 100:- Spelform: slaggolf 
KM Spelades förra veckan där vi kan gratulera Helena Tenggren Prins och Joacim Bergman som vann dam respektive herrklassen.

Nu under hösten planerar vi en hel del höstarbeten, så som jämna till många av våra tees, förbättra dräneringar, dressa fairway m.m. Det är viktigt att vi fortsätter förbättra och utveckla vår fantastiskt fina bana särskilt då vi inte gjorde några åtgärder, förbättringar förra året p g a pandemins påverkan på klubbens ekonomi. 

Just nu går vi in i en härlig tid för golfspel! Hösten bjuder ofta på härliga dagar med högluft och solsken. Nu när högsäsongen är över har vi släppt på förbudet att gå ut innan kl. 07.00 måndag, onsdag och fredag. Nu går det fint att spela tidigt igen. 

Jag önskar er en härlig helg och hoppas vi ses här ute!

Kajsa

 

 

 

 

 

 

Damkommittén
Årets Damgolfaktiviteter har tyvärr haft ett osedvanligt lågt deltagarantal.
Damligan avslutades i juli, Damgolf Måndag har inte lockat så många fler och inte heller Frukostgolfen. Nu ser vi framemot augusti och hoppas att golfsugna damer hittar tillbaka efter sommarens aktiviteter med barn, barnbarn, släkt och vänner. 

Damgolfens avslutning
Den 4 september spelar vi 9 hål scramble, första start kl 11.00. Efter målgång blir det lunch och därefter prisutdelningar för:
Dagens tävling
Damgolf Måndagar. 9 veckovinnare får ett presentkort i shopen.
Flying Lady
Eclectic

Anmälan på mingolf, senast 30 augusti, är bindande då vi har en avgift för start- och lunchkostnad, 100kr. Avgiften betalas med Swish för svenska damer (1233 868 759) till damgolfen, uppge Namn och Damgolf i meddelandefältet. Våra norska vänner kan betala kontant.

Välkomna!

 

 

V-touren
Ännu återstår några omgångar på V-touren. Sista omgången är den 8 sept. Avslutningen med scramble har vi den 15 september. Då blir det också prisutdelning för etappvinnare under augusti och september samt de som har de 6 bästa resultaten enligt ”order of merit” under säsongen.

Om du har spelat i flera klasser under säsongen räknas du till den klass du har spelat flest gånger. GIT-systemet klarar inte att hantera detta, så vi kommer att manuellt komplettera ”order of merit” med dessas resultat.    

Dick och Sven-Gunnar

Välkommen att kontakta oss för hembesök & offert på tel: 0525-20571. 
Välkomna!