Nyhetsbrev Augusti
Hej på er!

Vilken sommar! Hoppas att ni alla har haft en fantastisk härlig semester och känner er laddade för en underbar höst! Nu märks det att de flesta semestrar är över och skolorna snart börjar igen. Ur golfperspektiv var sommaren lite för varm för golf vilket vi kunde märka på antalet gäster mitt på dagen som varit mindre. Nu ser vi fram emot den fina tiden som kommer nu.

Tävlingarna under sommaren var välbesökta och vi slog rekord i antal deltagare i KM vilket var jätte roligt! Härligt att så många är med och tävlar. Nu har vi några tävlingar kvar så glöm inte att titta i tävlingsprogrammet och anmäl er. Nästa tävling är Ostrongolfen den 2/9! Missa inte den tävlingen!
Många har börjat anmäla sig till Hummergolfen. För att garantera sin plats ska tävlingsavgiften på 600 kr/ par + ev. tävlingsgreenfee 200 kr vara på klubbens tävlingskonto senast 23/9 bankgironr är: 316-7764. Ange era namn i betalningsinfon så vi vet vem betalningen avser.

Årsmötet gick av stapeln den 25/7 där 24 medlemmar deltog. Ni finner protokollet under fliken Om oss - styrelsen -  Välkommen till årsmöte. Där loggar du in med ditt golfid och lösenord för att kunna läsa.
Som styrelsen berättade på årsmötet har vi nu borrat efter vatten. Vi har totalt borrat 3 hål och fått fram ca 12 000 l/tim. Vi kommer nu inom kort kunna börja att fylla på våra dammar. Detta är jätte viktigt för framtiden om det kommer en sådan här varm sommar igen.
Vi har också fått lite regn den sista veckan vilket är mycket välbehövligt och vi kan se att fairway börjar skifta i grönt. Fokus framöver kommer vara på fairways där vi kommer gödsla, stödså och dressa så att gräset kommer igång att växa ordentligt innan vintern. 

Jag önskar er en forsatt härlig vecka!

Kajsa


Damkommittén
Juli bjöd på fantastiskt väder, mycket rull och fina scorer!!
Vi avverkade två trevliga damtävlingar.
Hemliga resan gick i år till Torreby. Kl 7.00 stod 22 förväntansfulla damer på parkeringen. Dagen började traditionellt med wienerbröd och bubbel och fortsatte glatt med tävling och lunch.
Veckan därpå intog vackert vitklädda damer Mjölkeröd. Tävling med fina resultat och härlig stämning.

Lördag 1/9 är det avslutning med lottad scramble och middag
Tävlingen börjar kl 14.00. Samling kl 13.30.
Middag med prisutdelningar kl 18.00.
Kostnad 125 kr. (Tävlingen är gratis)
Anmäl dig senast mån 27/8 till tävling och middag eller bara middag.
Frukostgolfen och After-workgolfen fortsätter som vanligt
Kom ihåg att avsluta Ecleclic senast 29/8.

Damkommitten

V-Touren
Glöm inte anmäla er till de sista Nolhottetävlingarna 28 /8 på Sotenäs, 4/9 Mjölkeröd, 18/9 Torreby. Anmälningslista hänger i entrén.

 

Seriespelsresultat
Nedan kan ni läsa hur det går för ett av våra seriespelslag. För att läsa resultaten för våra övriga lag i H22, H 50 H 60, H70, H 75 & D50 kan ni gå in på BDGF hemsida och läsa under seniortourerna.

Hej!

Efter 2 omgångar i BDGFs Seriespel D70 leder Mjölkeröds damer division 2. Målet är att komma upp i division 1 och stanna där. Vi brukar åka jojo mellan divisionerna. Vi har skrapat ihop 366 slag, närmast i division 2 är Skaftö med 11 slag efter. I division 1 leder Fjällbackadamerna med 345, tätt följd av Orusts damer på 347. Resultaten finns att se på bdgf.se under tävling.

Tisdagen 21 augusti spelas omgång 3 på Lyckorna GK. Då inkluderas kategori-DM. Vi ser fram mot en spännande omgång.

Mag Haglund Lagkapten D70

För att läsa resultaten för våra övriga lag i H22, H 50 H 60, H70, H 75 & D50 kan ni gå in på BDGF hemsida och läsa under seniortourerna

Dags för solskydd? Kontakta oss för kostnadsfri mätning och offert tel. 0525-205 71!

Varmt välkommen till oss!