Nyhetsbrev augusti
Hej på er!

Nu märks det att semestrarna är över. Tack och lov blev juli som en vanlig juli vilket innebar att vi inte tappade mer greenfeeintäkter i julimånad. Vi kommer dock aldrig ta igen vårens tapp. Nu har vi dock återgått till hur vi hade det i våras då det är väldigt lugnt. Det är ju fortsatt jätte tråktigt att den norska gränsen är stängd. Vi saknar er alla norska medlemmar och hade verkligen hoppats på att ni kunde få en härlig höst här på Mjölkeröd! Nu ser det dessvärre ut som gränsen inte kommer öppna inom det närmaste. 
Vi fortsätter med minimi bemanning och kämpar på med att hålla i alla kostnader.

Banan är i fin kondition och hösten är ju en underbar tid för att spela golf, så passa på att utnyttja denna underbara tid som nu kommer!

Näst sista tävlingen är Champions of Champions. Här tävlar du om ett medlemskap! Alla som placerat sig i topp 3 i någon av säsongens alla tävingar inkl.  KM, damligan, damtävlingar, v-touren och herrgolfen är välkomna att anmäla sitt deltagande senast fredag 28/8 kl. 12.00.
Startavgiften är 100 kr/pers. Varmt Välkomna!

Protokollet från Årsmötet ligger på hemsidan under fliken Klubben - Styrelsen - Protokoll. Där får du logga in med dina inloggningsuppgifter från min golf. 

Jag önskar er en fortsatt härlig vecka!

Kajsa

 

V-touren
Nu har 19 av 22 omgångar genomförts. I säsongstävlingen, ”order of merit”, över de åtta bästa ronderna leder Sven-Gunnar Jacobson herrklassen brutto på 680 slag med Lennart Stjern som tvåa på 695 slag. På tredje plats ligger Björn Teigen på 704 slag. I herrklassen netto ligger Kai Larsén etta på 569 slag med Sven-Gunnar Jacobson på andra plats med 574 slag. Trea ligger Lennart Andersson på 577 slag.

I damklasserna är läget följande. Kerstin Wistrand leder bruttoklassen med 762 slag, följd av Kjerstin Jagre Lindahl 770 slag. Trea ligger Carina Ringström på 795 slag. I nettoklassen leder Kjerstin Jagre Lindahl på 572 slag med Hanne Hedin på andra plats på 580 slag. Trea ligger Kerstin Wistrand på 582 slag.

Återstår tre omgångar. Sista omgången är den 2 september. Avslutningen med prisutdelning sker den 9 september. Då spelar vi traditionsenligt scramble.

Damkommittén
Den 29 augusti är det dags för Damgolfens avslutningar!
I år har vi gemensam dag för damgolfens och damligans avslutning.
Program
Damligans säsongsfinal startar kl 12.00. För att få delta i säsongsfinalen krävs att du har spelat 4 gånger i damligan under säsongen. Damer som inte deltar i damligan har möjlighet att spela lottad 9 håls greensome med start kl 14.00.
Det innebär att vi då har möjlighet att samlas för en enklare förtäring efter målgång med följande prisutdelningar:
- Damligans säsongsfinal
- Greensome 9 hål
- Flying Lady

Startavgifter och förtäring bjuder vi på.

Anmäl ditt deltagande till receptionen senast 25 augusti.

I och med avslutningen fortsätter inte Frukostgolfen i vår regi.

Damkommittén