Nyhetsbrev Augusti
Hej på er!

Då var vi inne i augusti och många har slut på semestern. Vilken härlig juli det varit med både sol och badväder samt trevligt golfväder! Vi har haft mycket gäster i sommar vilket är givietvis jätte roligt! Golfsäsongen är ju fortfarande lång och kommande månader är super härliga för golf! Vi har under sommaren fått mycket beröm för banan vilket är jätte roligt! Det är ett ständigt pågående arbete med att förbättra banans kvalitet så att den ska vara så bra som möjligt för er medlemmar och gäster. Vi har i år fått många nya medlemmar vilket är jätte roligt. Det är även fler som gått nybörjarkurs jämfört med andra år! Så här långt att det varit ett bra år! Nu hoppas vi på fortsatt härligt golfväder och en fin höst!

I morgon söndag är sista Faddersöndagen, så för er som är nybörjare passa på att vara med. Samling kl. 15.50 utanför klubbhuset ingen föranmälan.

Det har varit jätte bra deltagarantal på tävlingarna i sommar! De flesta tävlingarna var fullbokade långt innan sista anmälningsdagen! Vi tackar våra sponsorer Västerbygg, Restaurang 19, Grebbestad Sommarmöbler som sponsrat var sin tävling. 

Nästa tävling är Ostrongolfen söndag 1/9. Det är en shotguntävling där första start är 8.30 spelform: partävling, foursome. Därefter är det dags för Fjällbacka/Mjölkeröd Slaget som är en ny 2 dagars tävling för i år. Lördagen 7/9 spelas första rundan på Fjällbacka och sista rundan går här på Mjölkeröd den 8/9. Det är en singeltävling där klass 1 spelar slaggolf och klass 2 poängbogey. Startavgiften är 500 kr/ person inkl. greenfee.

Årsmötet gick av stapeln den 24/7 i tältet. Det var 21 närvarande på mötet vilket var väldigt få.  Protokollet finner ni på hemsidan under fliken Klubben - styrelsen och sedan loggar man in på årsmötes handlingar. Påskrivet protokoll finns i kansliet. 

Lördag 31/8 mellan kl. 11-13 kör Bente Aaen en fördjupnings kurs på de nya reglerna. Antal platser är begränsat så anmäl dig till kansliet så fort som möjligt!

 

Ha en fin helg!

Kajsa

 

 

 

 

 

 

 

Frukostgolf & Afterwork
Nu är det drop in som vanligt igen till frukostgolfen. Vi spelar varje måndag så länge vädret tillåter. Samling kl 08.30 i cafeterian och första boll går ut kl 09.00.
AfterWork tisdagar startar igen den 13 augusti. Samling 16.30 i receptionen och första boll går ut 17.00. Meddela receptionen om du inte hinner i tid till samlingen.

PM
Söndag 25 augusti spelar vi poängbogey, ”Ostbrickan”. Sista anmälningsdag är den 21 augusti.
Lördag 14 september är det avslutning. Vi spelar 9 hål greensome och samlas efteråt för prisutdelningar och lunch. Sista anmälningsdag är den 11 september.

Du kan anmäla dig i receptionen 0525-22041 eller på anslagstavlan.

Damkommittén