Nyhetsbrev April
Hej på er!

Banan är fantastiskt fin och vädret är riktigt bra! Nästa helg är det påsk och vädretsmakter ska bjuda på härligt solsken, så varför inte starta igång din golfsäsong med några härligar rundor! Här på klubben följer vi alla rekommendationer för att du ska känna dig trygg i vår miljö. Om man känner minsta lilla sjukdomskänsla ska man stanna hemma. Annars gäller handtvätt i entrén innan man går in i klubbhuset och håll avstånd till varandra. Reglerna ute på banan är: Ta inte upp varandras bollar, putta med flaggan i, inga bunkerkrattor finns i bunkrarna så du använder din klubba eller fot för att jämna till, byt inte scorekort med varandra. Bolltvättarna är också borttagna. 
Golf är ju faktiskt en aktiviet som vi kan hålla på med i dessa speciella tider. Ett bra sätt att umgås på då vi är utomhus, håller avstånd samt får motion på köpet! P g a coronaviruset kommer vi att ställa in alla klubbtävlingar tillsvidare.

Kom igång kurs
Kurserna går som planerat under påskhelgen.
söndag 12/4 och måndag 13/4. Max antal per grupp 6 personer 350 kr/ person. Läs här   Det här är ett jättebra sätt att börja säsongen. Anmäl dig till kansliet. Självklart följer Tom alla rekomendationer gällande corona. 
Prova-På golf
Känner du någon som skulle vilja prova på golf erbjuder vi ett gratis prova-på tillfälle den 12/4 kl. 15-16. Anmäl personen till kansliet då vi har begränsat antal platser. 
Nybörjarkurser
Nybörjarkursen kommer gå avstapeln som planerat. Läs info här Anmäl till kansliet då även här platserna är begränsade.
Restaurangen
Vi har en enormt ledsam nyhet. Restaurangen håller för närvarande stängt då Git Kraghe Storgärds hastigt avled igår (ej corona relaterat). Alla våra tankar går till Johan och dottern Gio i denna svåra sorg. 

Jag hoppas att fler av er plockar fram golfklubborna till påsken och passar på att njuta av vår vackra miljö!

Ha en trevlig helg!

Kajsa

 

 
Hur kan vi hjälpa dig?
Då varje kunds problem är unikt krävs det både lyhördhet och nyfikenhet för att kunna hitta den ultimata lösningen på just ditt problem. Ibland krävs det både finess och lite finurlighet för att skapa det perfekta resultatet.
Ett bra slutresultat och nöjda kunder är vårt absoluta mål, därför gör vi gärna ett kravlöst besök för att diskutera fram den bästa lösningen för dig och ditt hem.
Att lösa problem är vardag för oss och vi ser gärna att du utmanar oss med ett nytt spännande problem att lösa.
Med över 50 år i branschen vågar vi påstå att vi vet vad vi håller på med. Kvalitet och service är viktiga nyckelord i vår verksamhet och vårt mål är att alltid leverera ett toppresultat för våra kunder.

Välkommen till oss på Gustafsson Markiser ring 0525-205 71 eller besök vår butik i Tanumshede!