Med anledning av Corona viruset - Så berörs verksamheten på Mjölkeröds Golfklubb
På Mjölkeröds Golfklubb gör vi allt vi kan för att du ska känna dig trygg när du vistas hos oss. Våra gästers och medarbetares säkerhet är högsta prioritet. Vi har utökat städningen av klubbhuset och infört extra städrutiner gällande t ex kortterminalen i shopen/receptionen, avtorkning av bänkytor och dörrhandtag. Vissa kategorier medlemmar tillhör riskgruppen för corona vilket det därför är viktigt att hålla extra avstånd till varandra.

Vi får dock inte glömma att golf är en underbart härlig utomhusaktivitet och ett utmärkt sätt för människor att hålla sig friska i dessa onormala tider. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och tillämpar dessa i vår verksamhet. Då vi fått mycket regn de sista dagarna kommer vi inte kunna öppna till helgen så planen är nu till helgen där efter.

Mjölkeröds Golfklubb kommer att följa rekommendationerna från Riksidrottsförbundet vad gäller allt utövande av idrott.

Detta innebär att vi tillsvidare, med vissa undantag genomför alla våra aktiviteter enligt plan. Vi väljer dock att ställa in den första tävlingen Påsksmällen samt informationsmötet om det nya handicapsystemet. För frågor kring detta kan ni kontakta kansliet.

Som medlem/gäst till klubben får ni gärna prata med varandra samt era barn om riktlinjerna nedan, särskilt vad gäller att hålla avstånd till personer som tillhör riskgruppen.

Riktlinjer för våra aktiviteter

Följande riktlinjer gäller för deltagande på aktiviteter eller vistas på Mjölkeröds Golfklubb

  • Du skall vara helt frisk, alltså inte uppvisa några symtom på förkylning eller influensa. Samma regler gäller som när man skall gå till jobbet/skolan.
  • Var extra noga med att tvätta händerna före och efter aktiviteter. Det kommer finnas tillgång till handsprit på flera ställen.
  • Undvik all fysisk kontakt med övriga deltagare i tävlingssammanhang eller gruppaktivitet och håll avstånd till personer som tillhör riskgruppen för att undvika smittspridning. Tänk på att te x inte plocka upp varandras bollar och putta gärna med flaggan i så ni slipper lyfta flaggan.

Om du har allmänna frågor, kontakta receptionen på telefon 0525-22041 eller info@mjolkerodgk.com

I dessa är det viktigt att vi tänker på varandra på bästa möjliga vis!

Kajsa

Shop & Driving Range
Shopen
Driving rangen är nu öppen för fullt! Shopen är laddad med vårens alla nyheter golfskor, kläder och utrustning! Det går bra att ta golflektioner så länge du är helt frisk utan symptom.

Glöm inte bort när du ska handla golfklubbor, kläder & golfskor att vi alltid har extremt bra priser i shopen. Vi kan matcha det mesta! Så innan du beställer på internet eller handlar i en annan golfbutik glöm inte att kontakta oss! – Gynna de lokala butikerna i dessa tider!

Till er som är medlemmar kommer vi erbjuda 20% på årets klädnyheter, 15% på alla nya skomodeller!

Nu i dessa corona tider vill vi att du som kund ska känna dig trygg. Vi har utökat våra städrutiner samt spritar betalterminalen, shopytor och handtag. Om du vill komma och shoppa ensam i butiken går det utmärkt att kontakta oss så bestämmer vi en tid där du kan komma och vara ensam i butiken.

För övrigt vill vi att Du tvättar dina händer innan du går in i shopen. Om du känner dig sjuk eller har förkylningssymtom ber vi dig att INTE besöka klubben, utan respektera myndigheternas rekommendationer.

 

Varmt välkomna!

Tom, Rahul & Jenny

Restaurang 19
Restaurang 19

Restaurangen kommer att öppna så fort banan öppnar. Dagens lunch serveras måndag till fredag från kl. 11.00. På helgerna kommer det även finnas mycket annat gott att förtära.

Restaurang 19 kommer under den tid vi får leva med Corona och minimering av personkontakt även att erbjuda utkörning av lunchlådor till er privatpersoner och företagare som inte kan eller vill vistas offentligt. Beställning sker dagen innan och utkörning sker mellan kl. 9-10:30 på vardagar inom centrala Tanumshede och Grebbestad. Bara att värma och äta! Självklart kan man även hämta take-away-lunch på golfbanan om man vill det, eller njuta utsikten från restaurangen och sitta i lugn och ro hos oss.

Mer och detaljerad info ang. utkörning kommer inom kort, så håll koll på Mjölkeröds hemsida och Facebook eller restaurangens Facebooksida för de senaste nyheterna.

 Gynna våra krögare i dessa tider!

Vi tar tillfälligt bort salladsbuffén i restaurangen och serverar detta direkt på tallrik. Även självtag av bestick kommer att tas bort och serveras till er istället för att minimera spridning.

Vi kommer löpande förstärka rengöring flera gånger dagligen av publika kontaktytor som kortterminal, kaffemaskin, dörrhandtag etc. för att minimera spridning av Corona.

Vi är oerhört noggranna med hygienen i köket och personal som är i tjänst är självklart friska och uppvisar inga symtom på sjukdom.

Följande gäller för dig som gäst:

Du tvättar dina händer innan du går in i restaurangen och äter. Om du känner dig sjuk eller har förkylningssymtom ber vi dig att INTE besöka vårt klubbhus eller restaurang, utan respektera myndigheternas rekommendationer.

Varmt välkomna till oss!

Johan Git och Gio