Månadsbrev April
Hej på er!

Hoppas ni alla har haft en fin påsk! Vädret var soligt men lite kallt i vinden. Jätteroligt att så många av er medlemmar varit ute och spelat i helgen! Vi saknade dock våra norska medlemmar som normalt skulle varit här och firat påsk! Vi ser verkligen fram emot nästa år där vi får hoppas och tro att vi kan fira en mer vanlig påsk igen!

Medlemsträningarna som ingår i medlemsavgiften har börjat rulla igång. Här kan du läsa när de är.  Du får endast välja att deltaga i en grupp även om du har möjlighet att välja på två. Träningarna är utomhus och vi håller avstånd. 

P g a rådande tävlingsförbud är klubbarna förbjudna att använda tävlingsmodullen i GIT systemet. Förbudet mot tävlingsverksamhet ligger i dagsläget till 25 april men det uppdateras 1 ggr/ v. Detta innebär att V-touren därför inte kommer starta på onsdag den 14/4. Vi återkommer när förbudet hävs.

Självklart kan ni fortfarande spela sällskapsgolf. Om ni vill läsa mer om rådande tävlings restriktioner kan ni läsa dem här

För er som har frågor om Herrgolfen kontakta Roger Karlsson på mail: golfmannen3@hotmail.com eller telefon 072-700 1263.

Ja nu hoppas vi på att vårvärmen snart är här!

Ta hand om er!

Kajsa

 

 

 

 

Damkommittén
Varmt välkommen till Damgolfens Kickoff 2021.

Under förutsättning att nuvarande restriktioner gäller så planerar vi för Kickoff den 24 april enl. följande.
Vi spelar en sällskapsrunda, lottad greensome 9-hål med Tre klubbor och En putter. Första start kl. 14.
Efter att du avslutat din runda blir du erbjuden att hämta en enklare förtäring i restaurangen. Vi har ingen samling före eller efter p g a rådande restriktioner.

Shopen kommer att ha digital modevisning för alla deltagare via länk kl. 18.00. Länk till zoom kommer mailas ut till de som spelat sällskapsrundan och de damerna erhåller 20% rabatt i shopen på årets nyinkomna kläder.

Vi hoppas på detta sätt få till en annorlunda men trevlig kickoff. Anmäl dig senast den 21 april till receptionen 0525–220 41 eller info@mjolkerogk.com.
Anmälan är bindande. Ingen startavgift.

Damkommittén

Ps.
Frukostgolfen (sällskapsspel) startar den 29 april. I år spelar vi på torsdagar med första start kl. 9.00. Föranmälan till receptionen tisdag, senast kl. 12. Ingen anmälningsavgift.

Seriespelet Damligan, som spelas på måndagar kl. 16-16.45, startar 3 maj om tävlingsrestriktionerna har släppt. Föranmälan senast kl. 15.00 dagen innan till receptionen eller på mingolf.se, startavgift 100kr. Vi återkommer med mer information närmare då vi vet vilka restriktioner som gäller.

Gustafsson Markiser

Gustafsson Markiser - Vi kan solskydd!

Kontakta oss tel: 0525-205 71