I morgon öppnar vi med sommargreener!
Hej på er!

Som ni kanske sett öppnar vi banan imorgon med sommargreener! Banan har aldrig varit så fin så här tidigt! Det går bra att boka starttider på min golf och där kan du även ankomsta dig när du kommer om du inte vill gå in i klubbhuset. Golf är en utomhus sport där vi kan hålla avstånd till varandra. Vi påminner nedan om de saker som är viktigt att tänka på. 

- Stanna hemma om du har några som helst symtom.
- Tvätta händerna i entrén på klubbhuset innan du fortsätter in. Ser vi att du glömmer kommer vi att påminna.


På banan gäller följande:

- Håll avstånd till varandra. Givetvis kan man spela 4 personer i samma boll även om man inte känner varandra. Det handlar om att hålla avstånd och följa de regler som finns. Golf är ju en utomhus sport.
- Byt inte scorekort
- Putta med flaggan i
- Vi har tagit bort krattorna och du får istället rätta till bunkern med din klubba eller fot
- Bolltvättarna är borttagna/övertäckta

Det går bra att använda vagn men det är golfbilsförbud tillsvidare.

Vädret i helgen ska vara soligt vilket inbjuder till en härlig start på denna något annorlunda golfsäsong!

Vi önskar er varmt välkomna!

Kajsa

Shopen
Driving rangen är öppen för fullt! Shopen är laddad med vårens alla nyheter golfskor, kläder och utrustning! Det går bra att ta golflektioner så länge du är helt frisk utan symptom.

Glöm inte bort när du ska handla golfklubbor, kläder & golfskor att vi alltid har extremt bra priser i shopen. Vi kan matcha det mesta! Så innan du beställer på internet eller handlar i en annan golfbutik glöm inte att kontakta oss! – Gynna de lokala butikerna i dessa tider!

Till er som är medlemmar kommer vi erbjuda 20% på årets klädnyheter, 15% på alla nya skomodeller!

Nu i dessa corona tider vill vi att du som kund ska känna dig trygg. Vi har utökat våra städrutiner samt spritar betalterminalen, shopytor och handtag. Om du vill komma och shoppa ensam i butiken går det utmärkt att kontakta oss så bestämmer vi en tid där du kan komma och vara ensam i butiken.

För övrigt vill vi att Du tvättar dina händer innan du går in i shopen. Om du känner dig sjuk eller har förkylningssymtom ber vi dig att INTE besöka klubben, utan respektera myndigheternas rekommendationer.

 

Varmt välkomna!

Tom, Rahul & Jenny

Restaurang 19
Restaurangen öppnar imorgon fredag. Dagens lunch serveras måndag till fredag från kl. 11.00. På helgerna kommer det även finnas mycket annat gott att förtära.

Restaurang 19 kommer under den tid vi får leva med Corona och minimering av personkontakt även att erbjuda utkörning av lunchlådor till er privatpersoner och företagare som inte kan eller vill vistas offentligt. Beställning sker dagen innan och utkörning sker mellan kl. 9-10:30 på vardagar inom centrala Tanumshede och Grebbestad. Bara att värma och äta! Självklart kan man även hämta take-away-lunch på golfbanan om man vill det, eller njuta utsikten från restaurangen och sitta i lugn och ro hos oss.

Mer och detaljerad info ang. utkörning kommer inom kort, så håll koll på Mjölkeröds hemsida och Facebook eller restaurangens Facebooksida för de senaste nyheterna.

Gynna våra krögare i dessa tider!

Vi tar tillfälligt bort salladsbuffén i restaurangen och serverar detta direkt på tallrik. Även självtag av bestick kommer att tas bort och serveras till er istället för att minimera spridning.

Vi kommer löpande förstärka rengöring flera gånger dagligen av publika kontaktytor som kortterminal, kaffemaskin, dörrhandtag etc. för att minimera spridning av Corona.

Vi är oerhört noggranna med hygienen i köket och personal som är i tjänst är självklart friska och uppvisar inga symtom på sjukdom.

Följande gäller för dig som gäst:

Du tvättar dina händer innan du går in i restaurangen och äter. Om du känner dig sjuk eller har förkylningssymtom ber vi dig att INTE besöka vårt klubbhus eller restaurang, utan respektera myndigheternas rekommendationer.

Varmt välkomna till oss!

Johan Git och Gio