God Jul & Gott Nytt År!
Hej på er!

Då börjar vi närma oss jul! En härlig tid om du frågar mig. Snart vänder det mot ljusare tider och veckorna går fort. Varje dag är en dag närmare våren och golfsäsong! Säsongen har varti bra men tyvärr avslutades den alldeles förtidigt då vi fått så mycket regn i oktober vilket gjorde att vi fick stänga banan. Jag hörde precis på radion att denna november har varit den regnigaste och mörkaste november på 20 år.

Alla kommittéer är i fullgång med planeringen för 2020! Några nyheter kommer det att bli. Mer om alla aktiviteter kommer fram i vår. Den stora nyheten nästa år är införandet av världshandicapsystemet. Den omställningen kommer ske den 1 mars. Ni har säkert läst om det in senast Svensk golf. Mer om detta kommer i nyhetbrevet i januari.  

Nytt för nästa år är att tidningen Svensk Golf kommer ersättas av tidningen Golfa! Du kan själv gå in och läsa mer på nygolftidning.se. 
Svensk Golf går fr om maj över till att  bli en prenumerationstidning. Om du vill teckna dig för en prenumeration fr o m maj månad kan du läsa mer om erbjudandet från Svensk Golf nedan. 

Sista tävlingen för året är:
Glögg golfen nu på lördag 7/12 kl. 10.30
Shotgunstart kl. 10.30.
Spel på Vintergreener 9-hål,
Spelform 3 klubbor & en putter
Slagggolf 

Anmäl er senast torsdag 5 dec kl. 12.00.

Vi börjar nu närma oss vår semester. Kansliet har därför semesterstängt fr o m 9 dec - 13 jan. 

Vi tackar alla medlemmar för säsong 2019 och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År! På återseende 2020!

Hälsningar

Kajsa med medarbetare

Tävlingkommittén
Hej!

Vi i Tävlingskommittén vill tacka alla medlemmar för året som gått och önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Sen vill vi också påminna er om glöggolfen lördag 7/12.

Vi ses på banan!

Tävlingskommittén

Tedactive - Golfkurs för golfare!
GOLFKURS – Styrka och rörlighet för golfspelare

Tedactive Gym bjuder in alla medlemmar i Fjällbacka GK & Mjölkeröd GK till en Infoträff inför vår planerade Golfkurs – Styrka och rörlighet för golfspelare.

Infoträff: Golfkurs – Styrka och rörlighet för golfspelare.

Dag: måndag den 9 december

Tid: kl 17:30

Plats: Tedactive Gym/Tedacthuset, Storemyrsvägen 2, Tanumshede

Tema: Bygg upp din fysiska styrka och öka din rörlighet inför golfsäsongen 2020 med träning på Tedactive Gym.

Tom Burden från Mjölkeröd GK och Tedactive Gyms Personliga Tränare, John Tollesson pratar om varför det är viktigt med fysisk träning för dig som golfs-pelare och berättar lite om fokusområden och den kommande träningen i Golfkursen.

Hur går vi till väga?

  • Tedactive Gyms Personliga Tränare, John Tollesson sätter ihop specialanpassade träningspass med övningar för golfspelare.
  • Övningarna kommer att ge dig som golfspelare en starkare kropp och bättre balans med fokus på ben och core, som är de viktigaste kroppsdelarna för en golfspelare att vara stark i.
  • Styrkeövningar i kombination med rörlighet är grunden för ett stabilare spel med längre slag. Det alla golfspelare vill nå.

Träningarna (2 ggr/vecka) pågår i 10 veckor med uppstart vecka 3, 2020 på Tedactive Gym, Tanumshede.

Gymkort för december 2019 tom mars 2020 inkl 20 st golfträningspass kostar 2.400 kr.

Föranmälan krävs till Infoträffen, senast måndag 9/12 (kl 13:00) till Tedactive Gym på tel 0525-10700.

Välkomna!

Tedactive Gym i samarbete med Mjölkeröd GK & Fjällbacka GK

 

Erbjudande Svensk Golftidning!
Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt. Fr o m nummer fyra kommer avtalet med Svenska Golfförbundet att upphöra och Svensk Golf blir en prenumerationsprodukt. Från maj till december 2020 kommer Svensk Golf produceras i sex utgåvor.  Eftersom Svensk Golf kommer att övergå till en prenumerations tidskrift 2020 har Mjölkeröds GK inlett ett samarbete med Svensk Golf. På detta vis får alla Mjölkeröds Gk:s medlemmar möjlighet att teckna en prenumeration till ett specialpris för resterande del av 2020 (239 kr för 2020) Mjölkeröds GK får ett bidrag på 40 kr / prenumeration. Ord. pris för prenumeration kommer vara 399 kr

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via länken nedan.  


 

 

Vi erbjuder allt inom solskydd! Kontakta oss för kostnadsfri mätning och offert. 0525-205 71.