Flying Lady 2021
FLYING LADY - CUP 2021
Fr o m 1 juni får vi äntligen börja med tävlingar igen så anmäl er nu till årets damcup på Mjölkeröd GK. Vi har med anledning av det tävlingsstopp som varit, p g a rådande pandemi, nu flyttat fram startvecka och också sista datum för anmälan. Anmälningslista finns i entrén till receptionen.

Sista anmälan är torsdag 3 juni och vi börjar gruppspelet måndag 7 juni. Hur grupperna kommer att se ut och när matcherna ska spelas beror på antalet deltagare men cupen sträcker sig över hela sommaren och finalen ska vara spelad senast 31 aug så att allt är klart till Damernas avslutning den 4 sept. Information om grupperna kommer att sättas upp på anslagstavlan i entrén på klubben senast 5 juni. Det kommer också att läggas ut på klubben hemsida.

OBS! I år har vi tagit bort reducering av hcp vilket innebär att alla matcher spelas utifrån det hcp som ni innehar inför varje match.

Startavgift för cupen är 100 kr/deltagare och ska betalas innan man spelar första matchen i gruppspelet.

Hoppas att många är sugna på att spela Flying Lady denna säsong. Matchspel är en rolig spelform som variation till poängbogey och slaggolf.
Väl mött!

Tävlingsledare, Monica Rosenhoff